LENTE ZOMER UITVERKOOP - KORTING TOT 30%

X

DE WATERAFSTOTENDE JAS

De Jones-ons waterafstotende jasje-is niet je gemiddelde jasje. Het nut, de stijl, het comfort en het verhaal achter het maken van een unieke jas geschikt voor deze herfst of winter.

Het nut-praten over waterafstotend-is een van de vele redenen waarom dit jasje is een van onze favorieten. De combinatie van materialen waaruit de jas is gemaakt zorgt ervoor dat de weersomstandigheden niet de persoon die het draagt lastig vallen. De mix van 70% katoen en 30% polyamide houdt je droog als het regent en warm als het koud is. De polyamide voorkomt dat de jas snel uitdraagt en is gemakkelijk schoon te maken. Waar veel water afstotende stoffen gemaakt van polyamide bevatten PFC-chemicaliën, de onze zijn PFC-vrij zonder verlies van het water en vlekbestendige eigenschappen.

De stijl wordt gegarandeerd door een schoon design. Onze ontwerpers waren voorbestemd om deze jas een klassieke look te geven. De langere lengte van de jas scheidt de jas van de gebruikelijke. Naast de lengte, de binnenkant van de Jones is bekleed; het toevoegen van het beetje van de stijl die nodig is om compleet te zijn.Een geweldige stijl gecombineerd met niet te missen nut houdt u comfortabel alle herfst en winter lang. Ziet er goed uit maakt u zich zelfverzekerd, droog en warm blijven helpt u ontspannen. Deze combinatie zorgt voor het comfort dat we u hebben beloofd.

Zoals gezegd wordt het jasje met zorg in Portugal geproduceerd. Familiebedrijven, die we al jaren kennen, helpen ons met het productieproces.

Medewerkers die een passie hebben voor het creëren van de beste kleding zorgen voor de kwaliteit die wij wensen. Gelukkige medewerkers met een uitgelijnde visie als het gaat om kleding zijn alles wat we willen, nodig hebben en gelukkig genoeg-hebben. Wij willen hen niets minder bieden dan goede arbeidsomstandigheden.

Beschikbaar in Groen en Zeemacht.